Κρεμάμενο στη νότια πλαγιά του ξακουστού Πήλιου, ανάμεσα σε Κένταυρους και Θεούς, θρύλους και μύθους, το κτήμα υπάρχει εκεί απο το 1753. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '60, η οικογένεια Καμπούρη καλλιεργούσε μόνη της τα κτήματα και παρήγαγε ελιές και ελαιόλαδο.

Tα παλαιό παραδοσιακό κτίσμα, αναπαλαιώθηκε απο τον αρχιτέκτονα ιδιοκτήτη με μεγάλη προσοχή και το ισόγειο μετατράπηκε σε ξενώνα ο οποίος προσφέρεται όλο το χρόνο για ξεκούραστη διαμονή και αξέχαστες διακοπές.

Με τηλεόραση, στερεοφωνικό, πλήρη κλιματισμό, τζάκι σε κάθε δωμάτιο, με ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μπάνιο και καθιστικό με γωνιά κουζίνας, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο δείπνου, ο ξενώνας (~45 m²) είναι πλήρως εξοπλισμένος για να δεχθεί 2-4 άτομα.

Η άπλετη αυλή, κύριος χώρος για τους θερινούς μήνες, με απίθανη θέα στό Παγασητικό Κόλπο προσφέρεται τόσο για χαλαρές, ηλιόλουστες ημέρες όσο και για ήσυχες, ρομαντικές βραδιές.

Ο ξενώνας βρίσκεται 3 km απο την παραλία, 25 km απο το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου (Αγριόλευκες), 18 km απο τον Βόλο και είναι προσπελάσιμος απο ιδιωτικό δρόμο. Tο φημισμένο τραινάκι του Πηλίου - μοναδικό συγκοινωνιακό μέσο στην περιοχή απο το 1903 που πρωτοκυκλοφόρησε, μέχρι το 1965 - περνά μπρός απο τον ξενώνα (δυό φορές την ημέρα τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις Εορτές μόνον) και προσφέρει τη δυνατότητα μιας αργής αλλά πανέμορφης διαδρομής μέσα απο την ασπίλωτη πηλιορείτικη φύση στα γειτονικά χωριά (Λεχώνια, Ανω Γατζέα, Πινακάτες, Μηλιές).

   

Επικοινωνία :

Κτήμα Καμπούρη
Κον Γεώργιο Ζάμπαλο
Αγία Τριάδα 58,
GR-37300 Ανω Γατζέα
Τηλ & Φαξ : 24230 22250
Κινητό : 694 6034772

 

Copyright © 2009 by ARCHITRON International LLC                                                                                            Date : 21.01.2009